En helt vanlig dag ?

Äntligen har dagis börjat!!! På både gott och ont. Har haft en väldigt mallig kille som börjat sista året på dagis innan det är dags för skolan. Imorse stod han länge och kollade sig i spegeln, jag frågade lite fundersamt vad han tittade på. Oliver vänder sig om tittar på mig och säger lite spydigt " Jag måste ju kolla så jag inte ser ut som nån bonde". Lämnade mig som ett stort ? haha Sköna kommentarer det kan komma ibland.

Nåja åter till mitt liv. Nackdelen med dagis är att jag haft en trött, grining, sur kille att ha och göra med. Det kan vara problem allt från vad jag lagar för mat, hur jag lägger upp det på tallriken till att det är fel lekpark som vi bestämt innan att fara o leka i. SUCK! Idag fick dock Oliver något slags utbrott eftersom jag vägrade gå  någon annanstans. Klöste mig i ansiktet!!! Då brann nog alla cylindrar men känner mig rätt nöjd då jag tyckte jag skötte det hela väldigt pedagogiskt. Gick helt sonika hem med en gallskrikande unge!! Nåja han bad om ursäkt efter en stunds betänkande, tur han vet han gör fel iallafall, och jag hoppas det aldrig händer igen!

Idag har jag haft sådan enorm tur att jag haft två små surgökar till barn här hemma, som verkligen lekt med mitt tålamod. Och idag var nog lilla Elmis värst! Trode inte en bebis kunde ställa till med så mycket på så kort tid som hon gjort idag. Hon är ÖVERALLT! Har helt glömt bort att det var så här det var och ha småbarn...
Köksluckorna är en favorit, helst ska man hinna smyga dit så man kan tjuvsmaka från soporna nån gammal festis eller brödbit (jag spyr) eller riva ut hels så många lådor som möjlig på så kort tid!!! Efter att ha gått igenom köket som en orkan beger hon sig oftast iväg (då jag är fullt upptagen med att plocka upp allt elände) hör man "plask plask" NEJ skriker jag inombords....TOAN!!! Rusar dit och ser en liten dvärg hoppa upp och ner och i princip slicka ren toasitsen med en hand nere i toastolen. Ojar mig över vilken liten äcklig tös jag fått och uppmanar henne att det är FEL! Borstar tänderna och tvättar händerna.. Sen är det vardagsrummet och leksakernas tur. Där kanske hon nöjer sig att sitta en stund, passar på att koka mig en kaffekopp och hinner bara sätta mig ner så drar hon iväg på egna upptäcksfärder i lägenheten, varför inte riva ut mammas alla 5 garderober? Eller vara och förstöra på brossans rum? Eller bara vara allmänt finurlig och sedan klättra in i en garderob och vänta på mamma?

Idag har nog varit den värsta dagen i mitt liv!!







Nu sitter jag här och bara njuter, mitt i köket på en stol! Barnen har somnat! HALLELUJA!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0